Szia!

Lovácsi Gabi

vagyok.

Szenvedéllyel és elszántsággal vágtam bele a  weboldalkészítésbe, ahol a bennem rejlő kreativitást – pályaelhagyó német nyelvtanárként – végre kamatoztathatom. Rendkívül inspiráló, hogy a tudásomat ezen a területen a vállalkozásom elindításáig is, és azóta is folyamatosan fejleszthetem. Kifejezetten fontosnak tartom az ügyfélbarát kommunikációt, hogy egy nyelvet beszéljek a megrendelővel, ugyanis a tapasztalataim azt mutatják, hogy az egyszerű, mindenki számára világos és érthető megbeszéléseken nagyon sok múlik. A folyamat legelejétől a legvégéig rugalmas időbeosztással és élvezetes közös munkával fogjuk megvalósítani a honlapelképzelésedet.

lovacsigabi

megbeszéljük
megtervezzük
megcsinálom
örülünk

Amennyiben új ügyfeleket szeretnél szerezni és megtartani a már meglévőket, fontos, hogy a weboldalad naprakész legyen. A web sokat változott az elmúlt évtizedben, ezért szükség van egy mindig aktuális weboldalra. Mivel új közösségi média platformok és alkalmazások naponta felbukkannak, fontos, hogy honlapod ne csak vonzó, hanem könnyen navigálható is legyen. Mindezek figyelembevételével lesz a honlapod a céljaid számára testreszabott, gördülékeny,  mobilbarát, kiváló felhasználói élményt nyújtó.

lovacsigabi

én így dolgozom

Hiszek abban, hogy ügyfeleimmel a bizalomra és a változó üzleti igényeik mélyreható megértésére alapozva, tartós üzleti kapcsolatot építhetek ki.

Scroll to Top